Over ons

Mystiek Productions is een culturele organisatie die zich bezighoudt met het onder de aandacht brengen, behoud en verdere uitbreiding van mediterrane kunst en cultuur in Nederland. De medewerkers van Mystiek Productions hebben allen brede ervaring op het vlak van evenementenorganisatie bij zowel profit- als non-profit-instellingen.

Tijdens het opdoen van deze ervaringen constateerden de oprichters van Mystiek Productions gezamenlijk, dat er ondanks een breed aanbod aan diverse culturele activiteiten in ons land, een tekort was aan kunstvormen, afkomstig uit de mediterrane cultuur.

Deze veelal muzikale kunstvorm wordt momenteel voornamelijk vertegenwoordigd door Italiaanse en Spaanse artiesten, die een grote schare aanhangers in Nederland hebben. Doel van Mystiek Productions is om dit gebied uit te breiden en kunstvormen uit de gehele mediterrane regio in Nederland onder de aandacht te brengen. Uit een op eigen initiatief gehouden kwalitatief onderzoek blijkt, dat er behoefte is aan vertegenwoordiging van podiumkunsten uit het gehele Middellandse Zeekustgebied. Met als doel het inspelen op deze behoefte, is Mystiek Productions in het leven geroepen.