fbpx
Laden Evenementen

AYNUR | MUSIS

mrt 26, 2021 20:30 - 21:45

AYNUR | MUSIS

Dé ster die de wereld kennis heeft laten maken met Koerdische muziek komt naar Musis! Ze mengt Koerdische muziek met Westerse muziek en creëert hiermee haar eigen stijl op een moderne frisse manier.

Aynur blijft dichtbij de traditionele Koerdische en Turkse muziek en geeft er tegelijkertijd een eigentijds geluid aan met akoestische volksinstrumenten, elementen uit de wereldmuziek en een hint van jazz en flamenco. Ze is een bevlogen wereldburger die in alle vrijheid haar inspiratiebronnen kiest, of die nu in Turkije, in Centraal-Azië of in Noord-Afrika liggen.

Album release
Haar nieuwe album Hedûr – Solace of Time staat voor innerlijke rust en troost en heeft een mix in harmonie met klassieke Koerdische, Westerse en jazz muziek. Hiermee probeert ze een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de innerlijke rust van de luisteraars. Een muzikale troost in de hedendaagse hectische moderne samenleving.

Naast de Turkse media wordt Aynur ook geprezen in de internationale media. In 2017 ontving ze de Master of Mediterranean Music Award, waardoor haar deuren weren geopend voor samenwerkingen met topartiesten als Yo-Yo Ma en het Silk Road Ensemble, Kayhan Kalhor, Javier Limon, Kinan Azmeh, Mercan Dede en Sertab Erener.

Dit concert wordt gerealiseerd volgens het COVID-19 reglement. Het concert zal 75 minuten duren zonder een pauze

Share This Event

5794406
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
26 maart
Tijd:
20:30 - 21:45
Kosten:
€32,50
Site:
http://bit.ly/aynurarnhem

Locatie

MUSIS
Velperbinnensingel 15
Arnhem, 6811 BP Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
+31 26 372 0720
Site:
https://www.musisenstadstheater.nl/

Privacy Preference Center

Arzbet Giriş -

Altıncasino

-
Lunabet