fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Concert Ferhat Göçer

Op veler verzoek geeft de populaire Turkse zanger Ferhat Göçer opnieuw een concert in De Doelen te Rotterdam. Al twee keer beklom hij het podium van de Grote Zaal, in 2007 zorgde hij voor een spectaculair optreden met muzikale metgezel klarinettist Hüsnü Şenlendirici om in 2008 met zijn eigen band voor een indrukwekkende avond terug te keren. Zijn populariteit in Turkije én daarbuiten bleef stijgen. Hij bracht succesvolle albums uit, kreeg een eigen tv-show en is niet meer weg te denken uit de Turkse muziekwereld. Mystiek Productions vond het de hoogste tijd de fans van Ferhat Göçer op 16 juni een ongetwijfeld onvergetelijke avond te bezorgen.
De Turkse tenor Ferhat Göçer raakte op een bijzondere manier in het artiestenleven verzeild. Hij gaf, na geruime tijd werkzaam te zijn geweest als arts in Istanbul, zijn passie voor muziek gestalte door in 1998 een avondstudie te gaan volgen aan het Stedelijk Conservatorium. Hier kwam hij in aanraking met klassieke en symfonische muziek van Mozart, Chopin, Beethoven en andere grote componisten. Ferhat Göçer ontwikkelde een geheel eigen stijl die hij zelf omschrijft als popmuziek met symfonische klassieke invloeden.

Deze muzikale mix aangelengd met authentieke muzikale elementen uit alle windstreken van Turkije blijken een succesformule. Zijn doorbraak vindt plaats in 2005 als het Turkse publiek deze charismatische zanger omarmt en zijn eerste album Ferhat Göçer een regelrechte kaskraker wordt. Zijn daarop volgende albums vallen eveneens bij een groot publiek in de smaak. Hij breidt zijn muzikale horizon uit door crossovers met klinkende namen als Alessandro Safina, Gino Castelli en Omar Faruk Tekbilek.
Op dit moment is Ferhat Göçer een van de meest geliefde artiesten in Turkije. Door zijn meeslepende manier van zingen, zijn sympathieke uistraling en onnavolgbare podiumpresentatie is Ferhat Göçer ook in Nederland een graag geziene gast. Zoals bij ieder optreden staat de avond van 16 juni in het teken van een fonkelende wisselwerking tussen artiest en publiek, als oude hits en nieuwe (meezing)nummers van zijn laatste album Seni Sevmeye Aşığım de revue passeren.

Datum: Zaterdag 16 juni 2012
Aanvang: 20.15 uur
Plaats: De Doelen, Rotterdam
Prijzen: VIP: € 79,- | Rang 1: € 39,- | Rang 2: € 35,- | Rang 3: € 29,-

Voorverkoop:
Kassa de Doelen tel.010 217 17 17 (ma-za 14.00-18.00 uur)
Grandcafe Nazar, Schiedamse Vest 12 Rotterdam tel.010 404 6074
Mega Akdeniz Muzik & Video, Jan Evertsenstraat 58 Amsterdam tel.020 6160957

Privacy Preference Center