fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ferhat Göçer & Hüsnü Senlendirici

Dit jaar wordt het Rode Tulp Film Festival gelanceerd op 29 mei in De Doelen in Rotterdam met een sensationeel concert van Ferhat Göçer en muzikant Hüsnü Şenlendirici. Deze bijzondere mix van authentieke muzikale elementen uit alle windstreken van Turkije zal u een onvergetelijke avond bezorgen. Zij zullen u meenemen door de straten van Istanbul en langs de oevers van de Bosporus en u voorbereiden op het spectaculaire filmfestival dat u te wachten staat.Bekende regisseurs uit Nederland en Turkije, politici en journalisten wonen de opening van het festival bij. Het eerste deel van de avond staat in het teken van het n het teken van de films. In het tweede deel volgt het concert.
Ferhat Göçer

Na het behalen van zijn studie medicijnen en conservatorium heeft Ferhat Göçer twee jaar lang gewerkt voor de Turkse Opera & Ballet Vereniging. Naast zijn muzikale loopbaan werkte hij als dokter in het zuiden van Turkije. Vervolgens heeft Göçer zich volledig op zijn muzikale leven gericht. De zanger kent een breed repertoire, variërend van volks- tot popmuziek. In Turkije is de zanger geroemd om zijn buitengewoon ontroerende muziekstijl.
Hüsnü Şenlendirici
Hüsnü Şenlendirici is een veelzijdige muzikant die bekend staat om zijn meesterlijke beheersing van de klarinet. Hij komt uit een familie met een rijke muzikale geschiedenis; zijn vader was een beroemde trompetspeler en zijn gelijknamige grootvader was een beroemde klarinetmuzikant. Zijn eerste roem heeft Şenlendirici gekregen door zijn optreden in de Magnetic Band van Okay Temiz, waarmee hij op internationaal terrein de Turkse volksmuziek heeft vertegenwoordigd.

Het concert wordt in samenwerking met Mystiek Productions georganiseerd. Het Rode Tulp Film Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Culturele Stichting Nederland & Turkije.

 

De Doelen Rotterdam 

Datum: vrijdag 29 mei 2015
Aanvang: 20.00 uur (start avondprogramma)
Adres: Schouwburgplein 50, 3012 CL Rotterdam
Prijzen: Rang 1: € 29,- | VIP arrangement: € 95,-

(Een VIP-kaart biedt toegang tot de Sterren-VIP-lounge (18.30 – 19.30 uur), meet&greet met verschillende artiesten en film cast, hapjes en drankjes en beste plekken.)

Voorverkoop: Kassa De Doelen | 010 217 17 17  | www.dedoelen.nl

Voor meer info: www.rtff.nl

Privacy Preference Center

Arzbet Giriş -

Altıncasino

-
Lunabet