fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ferhat Gocer Live Eindhoven

FERHAT GÖÇER LIVE ON STAGE 31 OKTOBER MUZIEKGEBOUW EINDHOVEN WEGENS GROOT SUCCES TERUG IN NEDERLAND.

Sinds zijn doorbraak in 2005 is Ferhat Göçer een van de meest geliefde artiesten in Turkije. Zijn repertoire, gebaseerd op volks- en klassieke muziek, waaraan een flinke dosis pop en een scheut nostalgie zijn toegevoegd, valt bij een groot publiek in de smaak. Ook in Nederland staat deze zanger met zijn klassiek geschoolde stem, romantische teksten en sympathieke uitstraling voor uitverkochte concertzalen. Momenteel levert zijn nieuwe album Kalbe Kiralık Aşklar hit na hit op. Met name de single Git met bijbehorende videoclip slaat alle records en prijkt bovenaan de hitlijsten. Nummers van Göçers nieuwe cd zijn veelvuldig te horen op alle Turkse radiozenders.

Ferhat Göçer, werkzaam als arts, maakte van zijn passie zijn beroep door in 1998 een avondstudie te gaan volgen aan het Stedelijk Conservatorium van Istanbul. De tenor kwam hier in aanraking met klassieke muziek van Mozart, Chopin, Beethoven en andere grote componisten. Hij ontwikkelde een eigen stijl die hij zelf omschrijft als popmuziek met symfonische klassieke invloeden.

Deze mix, aangevuld met authentieke elementen uit alle windstreken van Turkije, blijkt een succesformule. Zijn doorbraak is een feit als in 2005 het Turkse publiek de charismatische zanger massaal omarmt en het eerste album Ferhat Göçer een kaskraker wordt. Volgende albums blijken eveneens succesvol, waarna hij zijn muzikale horizon verbreedt door cross-overs, met onder anderen Alessandro Safina, Gino Castelli en Omar Faruk Tekbilek.

Al bijna een decennium is de arts/artiest in zijn geboorteland en ver daarbuiten uitermate geliefd. Optredens van Ferhat Göçer staan altijd in het teken van een bruisende wisselwerking tussen publiek en artiest. Zowel oude succesnummers als een royale portie hits van het nieuwe album Kalbe Kiralık Aşklar passeren op 31 oktober in het Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven de revue.

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

Datum: Vrijdag 31 oktober 2014
Aanvang: 20.15 uur
Plaats: Jan van Lieshoutstraat 3, 5600 AX Eindhoven
Prijzen: VIP arrangement: € 89,- | Rang 1: € 39,- | Rang 2: € 29,-
(VIP arrangement incl. beste zitplaatsen, toegang tot de Viplounge met livemuziek, hapjes buffet en drankjes)

Kaartverkoop:
Muziekgebouw Eindhoven
Heuvel Galerie 140 Eindhoven
Tel 040 244 20 20

Karaca Store
Markt 15 Eindhoven
Tel 040 711 24 56

Stichting Nese Divers
Brederolaan 109 Eindhoven
Tel 040 202 88 24

Aktaş Travel
Kruisstraat 105 Eindhoven
Tel 040 243 61 67

Çiğköftem
Besterdring 83 Tilburg
Tel 013 304 00 47

TPN-E
info@tpne.nl

 

 

Privacy Preference Center