fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ferhat Göçer | Musis | Arnhem

Sinds zijn doorbraak in 2005 is Ferhat Göçer een van de meest geliefde artiesten in Turkije. Zijn repertoire, gebaseerd op volks- en klassieke muziek, waaraan een flinke dosis pop en een scheut nostalgie zijn toegevoegd, valt bij een groot publiek in de smaak. Ook in Nederland staat deze zanger met zijn klassiek geschoolde stem, romantische teksten en sympathieke uitstraling voor uitverkochte concertzalen. Momenteel levert zijn nieuwe album Kalbe kiralık aşklar hit na hit op. Met name de single Git met bijbehorende videoclip slaat alle records en prijkt bovenaan de hitlijsten.
Ferhat Göçer, werkzaam als arts, maakte van zijn passie zijn beroep door in 1998 een avondstudie te gaan volgen aan het Stedelijk Conservatorium van Istanbul. De tenor kwam hier in aanraking met klassieke muziek van Mozart, Chopin, Beethoven en andere grote componisten. Hij ontwikkelde een eigen stijl die hij zelf omschrijft als popmuziek met symfonische klassieke invloeden.

Deze mix, aangevuld met authentieke elementen uit alle windstreken van Turkije, blijkt een succesformule. Zijn doorbraak is een feit als in 2005 het Turkse publiek de charismatische zanger massaal omarmt en het eerste album Ferhat Göçer een kaskraker is. Volgende albums blijken eveneens succesvol, waarna hij zijn muzikale horizon verbreedt door cross-overs, met onder anderen Alessandro Safina, Gino Castelli en Omar Faruk Tekbilek.

Al bijna een decennium is de arts/artiest in zijn geboorteland en ver daarbuiten uitermate geliefd. Optredens van Ferhat Göçer staan altijd in het teken van een bruisende wisselwerking tussen publiek en artiest. Zowel zijn oude succesnummers als een royale dosis hits van zijn laatste albums passeren op 28 november in de Parkzaal de revue.

Privacy Preference Center

Arzbet Giriş -

Altıncasino

-
Lunabet