fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Funda Arar

Fans willen hun idool terugzien.
Het eerste concert van de populaire Turkse zangeres Funda Arar in Nederland, dat plaatsvond in februari 2009, was een doorslaand succes. Haar show overtrof de stoutste verwachtingen van massaal toegestroomde fans, die in de grote zaal van De Doelen uit hun dak gingen. Talloze enthousiaste reacties na afloop deden Stichting Mystiek besluiten haar nogmaals uit te nodigen voor een optreden; Funda Arar staat op 1 mei 2010 voor de tweede keer op het podium van het concertgebouw De Doelen te Rotterdam.

Al op jonge leeftijd blijkt Funda Arar een kind met aanleg voor muziek. Via zang- en mandolineles belandt ze op het conservatorium van Istanbul. Na haar afstuderen geeft ze enige jaren muziekles tot ze in één klap bekend wordt door de eerste single ‘Kaldırımlar’. Haar unieke, krachtige stemgeluid en sympathieke podiumpresentatie zijn kenmerken waarmee Funda Arar zich op de kaart zet van de Turkse muziekwereld. Samen met de beroemde Turkse zanger Kıraç brengt ze in 2001 het album ‘Sevgiliye’ uit. De hier opvolgende soloalbums, door haarzelf van songteksten voorzien, blijken stuk voor stuk kaskrakers. Het toonaangevende dagblad Hürriyet roept haar uit tot beste vrouwelijke artiest, ze wint hiermee een ‘Gouden Vlinder’. Het tv-muziekprogramma ‘Gölgeler’, waarin ze met Kıraç een charmant presentatie-duo vormt, bezorgt haar de sterrenstatus. Een maand na het succesvolle concert in De Doelen verschijnt haar zevende album ‘Zamanın Eli’.

Tijdens haar komende show zingt ze hits van haar nieuwste album, afgewisseld met vroegere succesnummers. Zal ze weer zoveel applaus krijgen, kan ze weer geen afscheid nemen van haar fans en blijft ze weer drie uur op het podium staan?

Op 1 mei 2010 gaan we het zien in De Doelen!

Datum: 1 mei 2010
Aanvang: 20.15 uur
Plaats: De Doelen, Rotterdam
Prijzen: Rang 1: € 35,- | Rang 2: € 29,- | VIP: € 79,-
[VIP-arrangement is inclusief beste zitplaatsen en toegang tot de VIP-foyer met een mediterraan buffet en drankjes vooraf en tijdens de pauze]

Voorverkoop: Kassa De Doelen | 010 2171717 | www.dedoelen.nl

Afterparty Concert Funda Arar @ Dado Rotterdam

Privacy Preference Center

Arzbet Giriş -

Altıncasino

-
Lunabet