fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kaan Sekban | Podium Mozaiek | Amsterdam

Een doldwaze vertelling over de transitie van bankier naar acteur!
Kaan Sekban is de nieuwe gevierde stand-up comedian van Turkije. Grootheden als Cem Yilmaz zijn groot fan en geen zaal is Kaan meer te groot. De voorstelling van deze ex-bankier is een mix van rariteiten die onderdeel lijken te zijn geworden van onze hedendaagse gehaaste leefcultuur. De show is een hilarische confrontatie met veel herkenbare gebeurtenissen op zowel de werkvloer als ons social media gebruik.

Let op: Deze voorstelling is volledig in het Turks, bestaat uit twee delen en duurt 3 uur.

Na 10 jaar in een wolkenkrabber in de harde zakenwereld te hebben gewerkt besluit Kaan Sekban een acteursopleiding te volgen in het buitenland en afscheid te nemen van de witteboorden om een carrière op het podium na te streven. Hierbij neemt hij die 10 jaar in de zakenwereld op de korrel: die zogenaamde managers die eigenlijk niets managen, zakenvrienden die helemaal geen vrienden blijken te zijn, verteld uit het perspectief van een dromen najagend voormalig kantoorheld.

Alles opgeven voor een droom. In Amerika een acteursopleiding volgen met je creditcard-limiet om vervolgens in je eigen slaapkamer voor het gordijn een online talkshow te beginnen.En vooral niet opgeven totdat je wordt uitgenodigd op een podium en je verhaal een doorslaand succes wordt ondanks alle tegenslagen en moeilijkheden.

Een inspirerend succesverhaal voor al die mensen die elke dag naar hun werk gaan ipv hun dromen na te jagen.

Privacy Preference Center