fbpx
Laden Evenementen

KARSU | Online Concert in De Doelen

jan 24, 2021 20:15

KARSU | Online Concert in De Doelen

Karsu, dé hedendaagse muzikale powervrouw die jazz, pop, klassiek en Turkse muziek fenomenaal weet te mixen, staat op zaterdag 27 december in De Doelen. Haar bijzondere interculturele composities en eigenzinnige covers zullen via de live-stream camera’s bij je thuis te beleven zijn.

Karsu staat symbool voor de nieuwe generatie. Een generatie zonder hokjesgeest. Een generatie die gelooft in de kracht van diversiteit en samenwerking. Van jongs af aan is zij gefascineerd door het samenbrengen van verschillende mensen, meningen en culturen, om daarmee tot een harmonieus geheel te komen. Dat klinkt ook door in haar muziek.

vierde album Karsu
In 2019 presenteerde Karsu haar vierde album, waarin jazz, pop en wereldmuziek harmonieus samenklinken. Voor dit album deed ze inspiratie op in de straten van China, in de Desa van Bali, op heuvels van Los Angeles en in de bergen van Zuid Turkije. Deze plaat is haar meest persoonlijke tot nu toe. In een mix van Engelse en Turkse songs leidt Karsu de luisteraar langs de pieken en dalen van het leven.

€12,5  |  BESTEL TICKETS

Luister het album op Spotify:

Share This Event

514595
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
24 januari
Tijd:
20:15
Kosten:
12,5€
Site:
https://bit.ly/karsu-livestream

Locatie

De Doelen
Schouwburgplein 50
Rotterdam, Zuid-Holland 3012 CL
+ Google Maps
Telefoon:
010 - 217 17 00
Site:
www.dedoelen.nl

Privacy Preference Center

Arzbet Giriş -

Altıncasino

-
Lunabet