fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mustafa Ceceli live in concert

Op veler verzoek opnieuw in de DoelenDe populaire zanger Mustafa Ceceli staat al jaren aan de top in de muziekwereld van Turkije. Ook in Nederland heeft dit multitalent een gestaag groeiend aantal fans die niet kunnen wachten op een weerzien met hun idool. Het uitbrengen van Ceceli’s album ‘Kalpten’ in december is mede aanleiding om weer op het podium van de Grote Zaal zijn opwachting te maken. Nummers van dit nieuwe album, waaronder vele van tekst voorzien door Sezen Aksu, alsmede vroegere hits passeren deze avond de revue.
Optredens van Mustafa Ceceli worden gekenmerkt door hoogwaardige staaltjes van muzikaliteit en virtuositeit, gecombineerd met een hartverwarmende podiumpresentatie. Zijn repertoire bestaat uit zowel serieuze luisterliedjes als uptempo discohits.

Het leven van de in 1980 te Ankara geboren Mustafa Ceceli staat al vroeg in het teken van muziek. Op 6-jarige leeftijd raakt hij in de ban van keyboard. Zijn muziekleraar adviseert hem keyboardspeler te worden. Later blijkt dit het fundament van een glansrijke carrière. Als Ceceli in Istanbul studeert zet hij de eerste stap op de ladder van een professionele muziekcarrière als achtergrondzanger in de Nukhet Duru en Cenk Eren Band. Bij de albumproductie komt zijn kwaliteit als begenadigd arrangeur aan de oppervlakte. Kenan Doğulu vraagt hem zijn hit Aklım Karıştı te arrangeren en niet veel later valt hem de eer te beurt het arrangement voor de tophit Gidemem van popdiva Sezen Aksu te mogen schrijven. Het is Sezen Aksu die Mustafa Ceceli achter zijn keyboard vandaan haalt en hem aanspoort zelf een aantal singles op te nemen. Met succes: de nummers Karanfil, Limon Çiçekleri en Unutamam blijken grote hits. Zijn eerste album Mustafa Ceceli valt in de prijzen.

Van 2007 tot heden produceert hij maar liefst 6 succesvolle albums en wint hiermee tal van onderscheidingen. Zijn laatste cd ‘Kalpten’, waarop een duet met Lara Fabian, krijgt lovende recensies. ‘Hüsran’, de eerste videoclip en paradeplaat van dit album, bij alle Turkse tv-zenders en radiostations te zien en horen, is onmiddellijk een hit.

Privacy Preference Center

Arzbet Giriş -

Altıncasino

-
Lunabet