fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mustafa Ceceli Live – Rotterdam

1 november Muziekgebouw Eindhoven & 3 november De Doelen Rotterdam
SON FM viert 5-jarig jubileum i.s.m. XFORCE

Wegens enorme belangstelling 2 concerten in Nederland!!

Maar liefst drie awards kon Mustafa Ceceli op 12 april mee naar huis nemen tijdens de jaarlijkse uitreiking van Turkijes Muziek Prijzen. Dit door Kral TV in het leven geroepen gala geldt als het belangrijkste evenement in de Turkse muziekwereld. Mustafa Ceceli won in de categorie ‘Beste Mannelijke Artiest’. Zijn laatste cd Es werd gekozen als ‘Beste Album’.  Daarnaast ontving hij een onderscheiding voor ‘Meest beluisterde digitale hit’.

Optredens van multitalent Mustafa Ceceli worden gekenmerkt door hoogwaardige staaltjes van muzikaliteit en virtuositeit, gecombineerd met een hartverwarmende podiumpresentatie. Zijn repertoire bestaat uit zowel serieuze luisterliedjes als uptempo discohits. Het laatste, spectaculaire concert van Mustafa Ceceli deed de Grote Zaal van De Doelen bijna uit zijn voegen barsten. Organisator Mystiek Productions besloot daarom naast een optreden in De Doelen een extra concert te organiseren in Philips Muziekcentrum Eindhoven. 

Het leven van de in 1980 te Ankara geboren Mustafa Ceceli staat al vroeg in het teken van muziek. Op 6-jarige leeftijd raakt hij in de ban van keyboard. Zijn muziekleraar onderkent Mustafa’s aangeboren muzikaal talent en adviseert hem keyboardspeler te worden. Later blijkt dit het fundament van een glansrijke carrière te zijn. Ceceli combineert zijn schooltijd met muzieklessen. Hij verruilt Ankara voor Istanbul en zet naast zijn studie de eerste stap op de ladder van een professionele muziekcarrière als achtergrondzanger in de Nukhet Duru en Cenk Eren Band. Bij de productie van hun albums komt zijn kwaliteit als begenadigd arrangeur aan de oppervlakte. Kenan  Doğulu vraagt hem voor het arrangeren van zijn hit Aklım Karıştı en niet veel later valt hem de eer te beurt het arrangement voor de tophit Gidemem van superster Sezen Aksu te mogen schrijven. Hierna besluit hij zelf een aantal singles op te nemen. Met succes: de nummers Karanfil, Limon Çiçekleri en Unutamam blijken grote hits. Zijn eerste album Mustafa Ceceli valt in de prijzen. Van 2007 tot 2012 produceert hij maar liefst 5 succesvolle albums en wint hiermee tal van onderscheidingen.

Onlangs vulde hij zijn prijzenkast aan met drie awards, behaald op het Turkijes Muziek Prijzengala 2013. Voor diverse collega-winnaars schreef hij arrangementen waardoor zijn naam deze avond meerdere keren werd genoemd. Bescheidenheid sierde Mustafa Ceceli ook deze keer: hij refereerde in zijn dankwoord aan het feit dat het Sezen Aksu was die hem achter zijn keyboard vandaan haalde en hem zijn eigen compositie Unutamam liet zingen: zijn doorbraak op weg naar de sterrenstatus!

Muziekgebouw Eindhoven

Datum:             Vrijdag 1 november 2013
Aanvang:          20.15 uur
Plaats:             Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
Prijzen:             Sterrang : € 45,- | Rang 1: € 39,- | Rang 2: € 35,- |
Voorverkoop:   Kassa Muziekgebouw Eindhoven | 040 244 20 20 | www.muziekgebouweindhoven.nl

Online kaartverkoop: http://www.muziekgebouweindhoven.nl/bestel/1691

 

De Doelen Rotterdam

Datum:             Zondag 3 november 2013
Aanvang:          20.15 uur
Plaats:             De Doelen, Rotterdam
Prijzen:             Toprang 1: € 39,- | Rang 1: € 35,- |
Voorverkoop:   Kassa De Doelen | 010 217 17 17 | www.dedoelen.nl

Online kaartverkoop: http://www.dedoelen.nl/nl/concerten/agenda/4077/sonfm_viert_5_jarig_jubileum_/mustafa_ceceli_live_in_concert/

Privacy Preference Center