fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Niyazi Koyuncu live in | Amsterdam | Podium Mozaiek

Op 20 april is Niyazi Koyuncu voor de tweede keer te gast tijdens Café Istanbul. Niyazi Koyuncu is een ´volks´vertolker van muziek uit het Zwarte Zee gebied in noordelijk Turkije. In zijn jeugd heeft hij de liederen die door bewoners van dit gebied werden gezongen als een ´spons´ in zich opgezogen en de muziek heeft hem daarna niet meer losgelaten.
 
Tijdens zijn studiejaren liet hij als solist van de groep ´Seritana´ (Grieks voor licht in de duisternis) voor het eerst van zich horen. Niyazi Koyuncu zingt o.a. in Pontisch Grieks, Turks en Georgisch. Zijn muziek heeft een positieve insteek. De werkelijkheid van alle dag, maar vooral vrijheid staat hierbij centraal. Op zijn solo album ‘Muço Pa’ neemt hij ons mee naar een mooiere wereld en laat hij zien hoe verscheidenheid in de wereld samen komt.
 
*Let op bij deze voorstelling heeft u niet de mogelijkheid om tickets te reserveren. U kunt deze direct bestellen en betalen via deze website, of in ons cafe-restaurant. Op deze voorstelling is niet de Mozaiek Pas korting van toepassing.*

Privacy Preference Center

Arzbet Giriş -

Altıncasino

-
Lunabet