fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rafet el Roman | Den Haag | Zuiderstrandtheater

De meester van de romantiek komt op veler verzoek naar Zuiderstrandtheater voor een exclusief concert. Veel mensen, van jong tot oud, sloten Rafet el Roman in hun harten. Sinds de doorbraak in 1995 met het nummer “Seni Seviyorum” is hij niet meer weg te denken uit de Turkse muziekwereld.
 
Door de vele albums die hij sindsdien uitbracht (vaak met verkooprecords), de talloze prijzen die hij won en de nieuwe talenten die hij op weg hielp is Rafet een artiest van uitzonderlijk formaat. De meester van de romantiek komt op veler verzoek naar Zuiderstrandtheater voor een exclusief concert. Veel mensen, van jong tot oud, sloten Rafet el Roman in hun harten. Sinds de doorbraak in 1995 met het nummer “Seni Seviyorum” is hij niet meer weg te denken uit de Turkse muziekwereld.
 
Als zoon van een arbeidersfamilie uit Duitsland, waar hij vanaf zijn zevende levensjaar woont, begon Rafet al op 16-jarige leeftijd met nummers schrijven en zingen. Nog vóór zijn doorbraak in Turkije kwam zijn muzikale carrière al in Duitsland van de grond. Hij ontving in deze periode vele prijzen, waaronder die voor ‘Talent van het Jaar’ in 1992. Rafet geniet daarom zowel in Duitsland als in Turkije veel erkenning.

Privacy Preference Center

Arzbet Giriş -

Altıncasino

-
Lunabet