fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rafet El Roman live in concert

Mystiek Productions presenteert:
Rafet El Roman

Rafet El Roman op komt veler verzoek naar Nederland voor een exclusief concert. De meester van romantische nummers is geliefd bij jong en oud. Sinds zijn doorbraak in Turkije in 1995 met nummer “Seni Seviyorum” is Rafet El Roman niet meer weg te denken uit de Turkse muziekwereld. Door de vele albums die hij sindsdien heeft uitgebracht (veelal met verkooprecords), de talloze prijzen die hij heeft gewonnen en de nieuwe talenten die hij op weg heeft geholpen is Rafet een artiest met hoog aanzien.

Als zoon van een arbeidersfamilie uit Duitsland, waar hij vanaf zijn zevende levensjaar woont, begon Rafet al op 16 jarige leeftijd met nummers schrijven en zingen. Nog vóór zijn doorbraak in Turkije kwam zijn muzikale carrière al in Duitsland van de grond. Hij ontving in deze periode vele prijzen, waaronder die voor ‘Talent van het Jaar’ in 1992. Rafet geniet daarom zowel in Duitsland als in Turkije veel erkenning.

Op zaterdag 5 december maakt hij een opwachting in de grote zaal van de Doelen, waar hij zijn fans een onvergetelijk avond zal bezorgen.

Privacy Preference Center