fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sertab Erener live in De Doelen

Popdiva Sertab Erener komt eindelijk weer naar Nederland!
De geliefde Turkse artiest Sertab Erener komt op veler verzoek op 4 december naar Nederland. De populaire zangeres met ongekend krachtige stem maakt haar opwachting in De Doelen Rotterdam voor een onvergetelijk concert .

Sertab Erener genoot haar opleiding aan het staatsconservatorium in Istanbul. Zij begon haar carrière als vocalist in verschillende bands, waarna zij grote bekendheid verwierf als achtergrondzangeres van Sezen Aksu. Sertab bracht haar eerste album Sakin Ol in 1992 uit. In 2000 drong zij door op de internationale hitlijsten, met haar acapella vertolking van het nummer Zor Kadin van de groep Voice Male. In hetzelfde jaar bracht zij de EP Bu Yaz uit. Hierop is een duet met Ricky Martin te vinden (Private Emotions) en een duet met de Griekse zanger Mando (Ask/Fos). Sertab zong ook verschillende liederen van de inmiddels overleden, bekende Anatolische rockzanger Fikret Kizilok.

Een belangrijke mijlpaal was in 2003. Sertab won het Songfestival en het succes van Everyway That I Can trok haar de studio in voor haar allereerste Engelstalig album.
Haar succesvolle laatste album Kirik Kalpler Albümü scoort momenteel nog hoog op de hitlijsten. Ze zal haar populaire nummers van dit album, aangevuld met oude klassiekers, ten gehore brengen op zondag 4 december 2016 in de grote zaal van de Doelen.

De Doelen Rotterdam
Datum: Zondag 4 december 2016
Aanvang: 20.15 uur (deuren open vanaf 19.00 uur)
Adres: Schouwburgplein 50, 3012 CL Rotterdam
Prijzen: VIP arrangement: € 79,- | Rang 1: € 39,- | Rang 2: € 29,- (VIP arrangement incl. beste zitplaatsen, toegang tot de Viplounge met hapjes
buffet en drankjes)
Voorverkoop: Kassa De Doelen | 010 217 17 17 | www.dedoelen.nl

Privacy Preference Center

Arzbet Giriş -

Altıncasino

-
Lunabet