Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Triptime.nl presenteert het concert van Volkan Konak!

De charismatische Turkse popster/volkszanger Volkan Konak neemt concertbezoekers mee naar alle windstreken van Turkije. Hij laat met zijn optreden de vele muzikale landschappen zien die zijn geboorteland rijk is . Zijn romantische ballades, opzwepende dansnummers en vrolijke volksliederen komen recht uit het hart en gaan vergezeld van een lach en een traan. Leden van zijn band bespelen daarbij zowel moderne als traditionele instrumenten. De in Turkije en ver daarbuiten zeer geliefde artiest scoorde niet alleen met zijn talloze tophits. Hij componeerde ook schitterende muziek op teksten van legendarische dichters als Nazim Hikmet. Kenmerkend voor de concerten van Volkan Konak is zijn constante interactie met het publiek, dat door hem wordt uitgenodigd mee te rijden in zijn muzikale, emotionele achtbaan.
Volkan Konak werd in 1967 in Maçka, stadje in het oostelijk deel van het Zwarte Zeegebied, geboren. Na hier zijn middelbare school te hebben doorlopen, vertrok hij naar Istanbul om aan de Technische Universiteit te gaan studeren. Hij maakte een overstap naar het Staatsconservatorium, waar de kiem voor zijn latere succesvolle muzikale carrière werd gelegd. Met zijn eerste album Efulim, uitgebracht in 1993, wist hij alle liefhebbers van Zwarte Zeemuziek voor zich te winnen. Na zijn volgende album Gelir misin Benimle in 1994 moest Volkan Konak zijn militaire dienstplicht vervullen . Na deze gedwongen stop volgden nog talloze albums als Volkanlar Parçalar, Maranda, Mimoza en het in 2012 uitgebrachte Lifor. Tientallen onderscheidingen vielen hem ten deel. Reeds in 1997 werd hij door het tijdschrift Politika uitgeroepen tot beste muziekartiest. Recentelijk kende het toonaangevende dagblad Hürriyet hem in 2009 en 2011 de prestigieuze Gouden Vlinder-award toe als beste zanger van het jaar. Het landelijke tv-station TRT bestempelde zijn muziekprogramma Kuzeyin Oğlu als beste tv-show van het jaar 2011. Niet alleen in Turkije is Volkan Konak een gevierd artiest, wereldwijd strekt zijn roem zich uit. Dat hij in ons land een graag geziene gast is, moge blijken uit zijn telkens terugkeren naar Nederlandse podia, waar hij verzekerd is van een grote schare trouwe fans.

Dit evenement wordt georganiseerd door Mystiek Productions.
Als trouwe partner slaan Triptime.nl en Mystiek Productions de handen weer één voor een succesvolle concert. Triptime.nl is de laatste jaren uitgegroeid tot de goedkoopste aanbieder van vliegtickets naar Turkije en heeft zijn aanbod per 2013 uitgebreid met o.a. Spanje en Portugal. Dankzij de samenwerking met Triptime.nl belooft dit concert een onvergetelijk succes te worden.

Concert Volkan Konak
Datum: Maandag 1 april 2013 (2e Paasdag)
Aanvang: 20.15 uur
Plaats: De Doelen, Rotterdam
Prijzen: VIP: € 79,- | Rang 1: € 39,- | Rang 2: € 35,-
Voorverkoop: Kassa De Doelen | 010 217 17 17 | www.dedoelen.nl |
Website: www.oud.mystiekproductions.nl / www.triptime.nl
Voor vragen: info@oud.mystiekproductions.nl

Privacy Preference Center

Arzbet Giriş -

Altıncasino

-
Lunabet