Mystiek gaat door!

Aan het begin van 2020 werd heel Nederland getroffen door het coronavirus. Ook wij werden hard getroffen. Zo werden al onze concerten noodgedwongen stopgezet. Iedereen die ons heeft gesteund zijn wij onwijs dankbaar. Velen hebben de reeds gekochte tickets bewaard tot er een vervangende datum is gevonden. Achter de schermen zijn we flink aan het puzzelen om de mooiste muziek naar jou toe te brengen.

Niet alleen wij zijn druk aan het werk, ook de prachtige zalen waar wij al jaren mee samenwerken. Iedereen werkt drie keer zo hard om ervoor te zorgen dat, ook coronaproof, de beste evenementen georganiseerd kunnen worden. Als je wilt weten welke maatregelen er zoal zijn getroffen dan kun je dit lezen op de website van de desbetreffende theaterzaal.

Voor elk concert of evenement geldt in ieder geval:

  • Houdt je aan de 1,5 meter afstand
  • Hoest of nies in je elleboog
  • Geef elkaar geen hand
  • Blijf thuis bij coronaklachten

Heb je voor één van onze concerten tickets gekocht en ging het concert niet door vanwege het coronavirus? Dan blijft je ticket geldig voor een vervangende datum. Via de desbetreffende zaal ontvang je per email informatie over de nieuwe datum.

Zien we jou binnenkort weer op 1,5 meter en in goede gezondheid bij één van onze concerten? Bekijk hier ons actuele programma.