Over ons

Mystiek Productions is een evenementen productie, artiesten booking en management agentschap gespecialiseerd in Turkse artiesten. Sinds de oprichting in 2005 onderscheidt en distantieert Mystiek Productions zich van de concurrentie door haar professionele werkwijze en is daardoor momenteel hét instituut in Europa voor Turkse muziek en muzikanten.

Naast de Turkse expertise heeft Mystiek Productions als missie om andere landen rondom de Middellandse Zee te vertegenwoordigen. Uit onderzoek blijkt dat vooral Spaanse en Italiaanse muziek alom vertegenwoordigd is, maar de Mediterranee bestaat natuurlijk uit meer dan alleen die 2 landen. Zo is bijvoorbeeld muziek uit Noord-Afrika nog maar weinig te zien in de reguliere programmering van de concertzalen. Hier wilt Mystiek Productions verandering in brengen.

Van A tot Z heeft Mystiek Productions de capaciteiten om evenementen te produceren en in de markt te zetten. Van podiumtechniek tot etnische marketing, alles is in huis aanwezig om de producties in hoogwaardige kwaliteit neer te zetten. Door de vele jaren ervaring heeft Mystiek Productions een online bestand van vele duizenden trouwe volgers die bij elk concert wederom worden benaderd voor feedback om het gevoel van betrokkenheid verder te versterken en het data bestand verder te vergroten.