Veelgestelde Vragen

Kaarten

Kaarten voor concerten georganiseerd door Mystiek Productions kun je kopen via onderstaande manieren:

  • via onze website ga je naar Agenda, vervolgens klik je op je favoriete concert
  • ook kun je via de Agenda op ‘Koop Tickets’ klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de officiële theaterkassa 

Koop alleen je kaarten via onze officiële partners. Koop geen kaarten vanaf een ander platform, ook niet als ze daar korting geven. Deze aanbiedingen kunnen misleidend zijn. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor problemen die kunnen ontstaan bij dergelijke aankopen.

Als het een staand concert is, heb je geen vaste plekken toegewezen gekregen. We raden je aan om aanwezig te zijn als de deuren open zijn. Zo kies je zelf de perfecte plek!

Als het een zittend concert is, zou je de stoelnummers moeten kunnen vinden op de kaarten. De meeste ticketsystemen bieden een “Best beschikbare stoelen”, waarmee je de best mogelijke stoel krijgt toegewezen in de categorie die je opgeeft. Je kunt desgewenst ook handmatig jouw stoelen kiezen.

Wanneer je enige problemen ervaart met het kiezen van de juiste stoelen dan kun je contact met ons opnemen.

Zolang er kaarten beschikbaar zijn, kun je kaartjes aan de deur kopen tot dat het concert begint. Bij de meeste van onze online verkooppunten kun je ook last-minute tickets kopen. Sommige ticketplatforms of -locaties vragen echter om de online verkoop een uur voor het concert te sluiten.

Om er zeker van te zijn, kun je contact opnemen met de concertlocatie of het ticketplatform dat zich bezighoudt met het concert dat je wilt bezoeken.

Het is niet mogelijk om reeds gekochte kaarten te annuleren.

We vinden het ontzettend vervelend als het concert waar je kaarten voor hebt gekocht wordt uitgesteld vanwege de Covid-19 maatregelen. We doen ons uiterste best doen om een nieuwe datum voor het concert te zoeken.

We moeten rekening houden met mogelijke toekomstige scenario’s. Elk land heeft zijn eigen beleid. Houd er ook rekening mee dat jouw veiligheid bij ons op de eerste plaats komt. Daarom kunnen de aankondigingen van sommige nieuwe datums langer duren dan de andere.

Als je de nieuwe datum niet kunt bijwonen, kun je contact opnemen met het ticketplatform waar je je ticket hebt gekocht. Het is belangrijk om te weten dat het restitutie- en voucherbeleid per land kan verschillen.

We waarderen iedereen die hun kaartjes bewaart om ons te steunen in deze moeilijke tijden.

Als het concert waar je naartoe zou gaan wordt geannuleerd vanwege de Covid-19 maatregels, kun je contact opnemen met het ticketplatform waar je je ticket hebt gekocht. Het is belangrijk om te weten dat het restitutie- en voucherbeleid voor elk land kan verschillen.

Wanneer je geen contact krijgt met het ticketplatform kun je altijd contact met ons opnemen.

Het is niet mogelijk om een bestaande bestelling te wijzigen of te annuleren. Als je weet welke stoelen eerder zijn gereserveerd, kun je via een nieuwe bestelling stoelen reserveren die naast of nabij de eerder bestelde stoelen te vinden zijn. Dit is echter alleen mogelijk door een nieuwe bestelling te plaatsen.


Concert informatie en regels

Bij elk concert maken we bekend wanneer de deuren open gaan. Je vindt deze informatie op je ticket of op de evenementpagina van de website van onze ticketpartner. Na deze aangegeven tijd kun je de locatie betreden.

Meestal staan de deuren minimaal een half uur en maximaal anderhalf uur voor het concert open.

Als je deze informatie niet kunt vinden neem dan contact met ons op.

Uiteraard is dit mogelijk. De meeste van onze ticketpartners verkopen speciale tickets voor rolstoelgebruikers en begeleiders op basis van de haalbaarheid van de locaties. Kun je geen manier vinden om een speciaal rolstoelkaartje te kopen, neem dan contact met ons op.

We zullen ons uiterste best doen om jou een comfortabele ruimte te bieden.

Het is toegestaan om een kleine camera of mobiele telefoon mee te nemen naar een concert. Hiermee bedoelen we camera’s die niet de mogelijkheid hebben om lenzen te verwisselen. Professionele camera’s zijn dus verboden. Verder is het alleen toegestaan om de beeld- en / of geluidsopnames in uw privékring te gebruiken. Videocamera’s zijn te allen tijde verboden vanwege de rechten van de artiest.

Het is behoorlijk storend om laatkomers een zaal na aanvang van het concert binnen te laten. We bepalen daarom per concert of er een geschikt moment is om eventuele laatkomers toe te laten. In de meeste gevallen zullen mensen die te laat komen, moeten wachten tot een applaus moment.

Dat verschilt per concert, maar over het algemeen duren concerten anderhalf uur tot twee uur en 15 minuten inclusief pauze.

Als u de zaal moet verlaten voordat het concert eindigt, verzoeken wij je vriendelijk te wachten tot er een applaus moment is voordat je de zaal verlaat. Zoals je wellicht begrijpt, is het storend als mensen tijdens de uitvoering de zaal moeten verlaten.

We zijn altijd opzoek naar nieuwe vrijwilligers die willen leren wat er achter de schermen gebeurt. We verwachten van onze vrijwilligers dat ze anderhalf uur voor aanvang van het concert op de concertlocatie aankomen. Je kunt ons helpen backstage voor te bereiden, enquêtes van onze gasten te verzamelen of ons helpen bij de merchandise-balie. Voor onze vrijwilligers bieden we ook een unieke kans om de artiest te ontmoeten.

Als dit jou aanspreekt, kun je je aanmelden door contact met ons op te nemen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Het is niet toegestaan om de volgende objecten mee te nemen naar onze evenementen:

  • drank (m.u.v. water in plastic flessen van maximaal 0,5 liter, zonder dop. Wij raden je af om een dopper mee te nemen). Overige vloeistoffen zijn ook niet toegestaan.
  • eten
  • drugs
  • professionele camera’s, film, geluid, GoPro-apparaten en andere beeldopnameapparatuur
  • onbemande luchtvaartuigen (bekend als UAV’s of drones) of andere vliegende objecten
  • wapens, kettingen of andere objecten die als wapen kunnen worden gebruikt of die de orde kunnen verstoren
  • giftige, brandbare of explosieve materialen, vuurwerk en fakkels
  • dieren

Als je niet zeker weet of je iets kunt meenemen en als het niet nodig is, neem het dan in het algemeen niet mee. We kunnen geen voorwerpen toestaan die je niet naar binnen mag brengen. Neem dus geen onnodige voorwerpen en kostbaarheden mee naar concerten.

Je e-tickets worden verzonden naar het e-mailadres dat je tijdens de aankoop hebt opgegeven. Deze procedure kan enkele uren duren. Controleer je spam-inbox als je jouw e-tickets niet kunt vinden in je hoofdinbox. Als je jouw e-tickets niet per e-mail ontvangt, kun je contact met het ticketplatform of ons opnemen.

We begrijpen hoe speciaal het is om je favoriete artiest dichtbij te zien. Maar vanwege het strakke tourschema, het locatiebeleid en andere redenen kunnen we niet toestaan dat iedereen de artiest voor of na het concert ontmoet.

Geregeld kun je via onze Social Media een Meet & Greet winnen. We raden je daarom ook aan om onze sociale media accounts te volgen zodat je altijd op de hoogte bent. Wie weet ontmoet jij dan binnenkort wel je favoriete artiest.

Waarom zou je de muziekervaring van jouw favoriete artiest niet verbeteren door een unieke merchandise te bezitten? Bij verschillende concerten vind je een balie met diverse merchandising. Achter de schermen werken we ook hard aan een webshop.